Jesse Haapsaari on KeuPa HT ry:n uusi valmennusvastaava

KeuPa HT ry on valinnut uudeksi junioreiden valmennusvastaavaksi Jesse Haapsaaren.


–Saimme osaavan ja innokkaan valmennusvastaavan Keupa-perheeseen, kommentoi KeuPa HT ry:n toiminnanjohtaja Heidi Kauppila. Jessellä on työkokemusta lasten ja nuorten parissa myös jään ulkopuolella, mikä yhdistää meitä.

Kauppilan mukaan seuran tekemä valinta valmennusvastaavan palkkaamisesta on merkittävä asia pienelle seuralle.
–Pystymme vastaamaan entistä paremmin seuran tavoitteisiin ja kehittämään seuraa. Kun pienessä seurassa on vain yksi työntekijä, työtehtäviä tulee yhdelle henkilölle lukematon määrä, näin ollen toiminnanjohtajan rekry ei tuottanut tulosta. Työntekijöiden hyvinvoinnin ja jaksamisen kannalta on tärkeä pystyä jakamaan työtehtäviä ja palautumaan, sillä seuratyö ei katso aikaa tai paikkaa. Työt eivät lopu tekemällä, joten on jatkuvasti priorisoitava, mikä on juuri tällä hetkellä tärkeintä.

Haapsaaren palkkaaminen palvelee Kauppilan mukaan myös vanhempia.
–Olemme tehneet perheille ja seuran toimihenkilöille Olympiakomitean seuratoiminnan palautekyselyitä. Pystymme vastaamaan vanhempien toiveeseen kehittää liikunnallisuutta sekä seuran toiveeseen kehittää valmennuspolkua. Nyt voimme tarjota tukea valmentajille, mutta pitää harrastusmaksut ennallaan.

Tehtävään valittu Haapsaari on otettu valinnastaan.
–Ensimmäisenä tahdon kiittää seuraa luottamuksesta valita minut seuran uudeksi valmennusvastaavaksi. Tulen erittäin innoissaan, mutta nöyränä tekemään työtä Keuruulaisen jääurheilun eteen yhdessä kaikkien pelaajien, valmentajien, vanhempien ja muiden seuratoimijoiden kanssa.

Kilpakiekon lisäksi Haapsaarella on valmennuskokemusta matalan kynnyksen harrastamisesta.
–Olen kotoisin Tampereen kupeesta Pirkkalasta. Oma pelaaja-urani kulki Tapparan junioriputken läpi U20 junioreihin asti, mistä siirryinkin välivuoden jälkeen juniorivalmentajaksi Tapparaan. Matkan varrella olen työskennellyt Tapparassa ja Lekissä sekä valmentanut kaiken ikäisiä ja -tasoisia pelaajia useassa eri seurassa, alkaen luistelukoulusta aina nykyiseen joukkueeseeni KeuPa HT/Diskos U20 asti, jonka päävalmentajana aloitan nyt toisen kauden.

Haapsaari aloittaa uudessa tehtävässään 1.8.2023.
–Toivotan koko KeuPa -perheelle hyvää ja rentouttavaa kesää, nähdään syksyllä hallilla!