KeuPa HT:n Leijona-kiekkokoulu alkaa 12. syyskuuta

Alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Leijona-kiekkokoulu tarjoaa kaksi kertaa viikossa pääsyn jäälle luistelemaan, leikkimään ja pelaamaan koulutettujen ohjaajien opastamana.

Leijona-kiekkokoulun tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet mukautetaan lapsen ikä- ja taitotasoa
vastaaviksi, minkä ansiosta lapsi voi olla mukana Leijona-kiekkokoulussa jopa kolmen vuoden ajan.

Myös tänä vuonna Leijona-kiekkokoulusta muodostuu Suomen suurin lasten jääkiekkojoukkue, jossa ovat mukana junioriseurat ympäri maan.

KeuPa HT:n Leijona-kiekkokoulussa ohjaajina toimivat Ismo Rukkila ja Matilda Penttilä. Koulutuksen saaneilla ohjaajilla on käytössään Leijona-kiekkokouluja varten kehitetyt valmiit harjoitusohjelmat taidoiltaan eritasoisille lapsille.

– Kovasti odotan, että näen taas uusia ja vanhoja Keupalaisia mukana jäällä, kertoo toiminnanjohtaja Ismo Rukkila.

KeuPa HT:n Leijona-kiekkokoulun syyskausi alkaa sunnuntaina 12. syyskuuta klo 11:00 Keuruun jäähallissa, jossa jäätä on tarjolla läpi kauden, talvesta riippumatta.

Varusteiksi kiekkokoululaisille riittävät luistimet, kypärä, kaulasuoja ja luisteluun sopivat vaatteet. Seuralla on myös tarjota varustepakettia aloittavalle kiekkoilijalle eli ole yhteydessä meihin.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
Toiminnanjohtaja Ismo Rukkila p. 040 158 9882 & keupaht.toimisto@gmail.com

www.keupa.fi
instagram: keupahockeyteam
facebook: keupahockeyteamry