HUIPPUTASON JÄÄKIEKKOLEIRI VIIMA CAMP TULEE KEURUULLE

NYT SE ON TOTTA!

Huipputason jääkiekkoleiri Viima Hockey Camp Keuruulla 29.12.2023.

Ammattitaitoinen ja kannustava ilmapiiri!

Hinta 100€ sis.ruoka

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ (2013-2011) RYHMÄ 1

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ (2010-2008) RYHMÄ 2

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ (2007 JA VANHEMMAT) RYHMÄ 3

Viima Hockey – suomalaisen jääkiekon asialla

”Valmennamme ilolla ja ammattitaidolla kiekkoilijoita NHL-tähdistä junioreihin. Nivomme yhteen harjoittelun kaikki osa-alueet; tähtäämme parempien pelaajien luomiseen.

Valmennuksemme on progressiivisesti tasolta tasolle etenevää. Taito-, fysiikka-, liikkuvuus- ja luisteluharjoittelussamme apunamme ovat level –taulukot, jotka mahdollistavat niin juniori- kuin myös NHL –pelaajan kehityksen konkreettisen seurannan.

Ennen tasolta seuraavalle siirtymistä varmistamme, että pelaaja hallitsee seuraavan levelin vaatimat osa-alueet. Näin voimme turvallisesti lisätä harjoittelussa käytettäviä elementtejä ja progressiivinen kehitys toteutuu.

Huomioimme aina pelaajan ikä- ja taitotason; pedagoginen lähestymistapa on valmennuksemme kulmakivi.”

  1. Ilmainen peruutus 30 päivää ennen leiriä. Voit myös myydä paikkasi eteenpäin samaan ikäryhmään kuuluvalle pelaajalle milloin vain (ilmoitus myynnistä toimisto@keupa.fi)
  2. Ilmainen peruutus lääkärintodistuksella kahta viikkoa (14vrk) ennen leiriä. Voit myös myydä paikkasi eteenpäin samaan ikäryhmään kuuluvalle pelaajalle milloin vain(ilmoitus myynnistä toimisto@keupa.fi)

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tehdään päivästä yhdessä mahtava!