Yhteistyössä


Keupa Hockey Team ry on urheiluseura, jonka toiminta-ajatuksena on tarjota Keurusseudun alueen asukkaille mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa ja/tai taitoluistelua. Tarjoamme seurana ja joukkueina monia erilaisia keinoja tehdä yhteistyötä. Pyrimme aina löytämään molemminpuolisen hyödyn yhteistyökuvioihin. Lähde mukaan tukemaan lasten ja nuorten jääurheilua!

Image

Keuruun Osuuspankki

Pankkimme on menestyvä ja arvostettu yhteistyökumppani, jonka tavoite on kasvattaa jäsenten, asiakkaiden ja henkilöstön hyvinvointia.

Image

Mäntän seudun koulutuskeskus

Tutustu laajaan koulutustarjontaan ja hae mukaan. Opintojen ja urheilun yhdistäminen onnistuu myös huippu-urheiluakatemiassa.

Image

Osuuskauppa Keskimaa

S-ryhmä on osuustoiminnallinen yritysryhmä, joka muodostuu alueellisista osuuskaupoista, osuuskauppojen omistamasta SOK:sta ja sen tytäryhtiöistä. Osuustoiminnallisissa yrityksissä omistajia ovat niiden asiakkaat eli S-ryhmässä asiakasomistajat.

Osuustoiminnallisuus näkyy muun muassa siinä, ettei tehtävämme ole tuottaa mahdollisimman suurta voittoa, vaan varmistaa asiakasomistajillemme hyvät palvelut ja tuntuvat edut päivästä toiseen.

Image

Hockey Base

Jäsenten toiveita on kuultu, olemme tehneet seurasopimuksen Hockey Basen ja CCM:n kanssa.

Seuran jäsenet saavat kaikista CCM tuotemerkin ostoista 10 % alennuksen Hockey Base myymälässä ja verkkokaupassa, verkkokaupan alennuskoodi toimitetaan erillisessä viestissä jäsenille. Hockey Base yhdessä CCM:n kanssa tulee tarjoamaan merkittäviä etuja myös seuran jäsenien varustehankintoihin. Lisäksi Hockey Base tekee kauden aikana seuran jäsenille erilaisia erikoistarjouksia.

Jyväskylän myymälän lisäksi teitä palvelee 13 muuta myymälää, Vantaan treenikeskus ja verkkokauppa www.hockeybase.fi.

Image

Sinunko mainoksesi tähän?

Ota yhteyttä ja kysy lisää!