Yhteistyössä


Keupa Hockey Team ry on urheiluseura, jonka toiminta-ajatuksena on tarjota Keurusseudun alueen asukkaille mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa ja/tai taitoluistelua. Tarjoamme seurana ja joukkueina monia erilaisia keinoja tehdä yhteistyötä. Pyrimme aina löytämään molemminpuolisen hyödyn yhteistyökuvioihin.

Image

Keuruun Osuuspankki

Pankkimme on menestyvä ja arvostettu yhteistyökumppani, jonka tavoite on kasvattaa jäsenten, asiakkaiden ja henkilöstön hyvinvointia.

Image

Mäntän seudun koulutuskeskus

Tutustu laajaan koulutustarjontaan ja hae mukaan. Opintojen ja urheilun yhdistäminen onnistuu myös huippu-urheiluakatemiassa.

Image

Osuuskauppa Keskimaa

S-ryhmä on osuustoiminnallinen yritysryhmä, joka muodostuu alueellisista osuuskaupoista, osuuskauppojen omistamasta SOK:sta ja sen tytäryhtiöistä. Osuustoiminnallisissa yrityksissä omistajia ovat niiden asiakkaat eli S-ryhmässä asiakasomistajat.

Osuustoiminnallisuus näkyy muun muassa siinä, ettei tehtävämme ole tuottaa mahdollisimman suurta voittoa, vaan varmistaa asiakasomistajillemme hyvät palvelut ja tuntuvat edut päivästä toiseen.

Image

Intersport Jyväskylä Tourula

Tervetuloa viihtymään Intersportin ammattitaitoisen ja koulutetun henkilökunnan palveltavaksi. Kuulumme kansainväliseen Intersport-ketjuun, joten olemme osa maailman suurinta urheilukauppaketjua.

Monipuolinen valikoimamme rakentuu tunnetuista laatumerkeistä sekä Intersport-ketjun omista merkkituotteista. Tuotevalikoimastamme löydät laadukkaat ja trendikkäät vaatteet ja jalkineet kaikkeen liikuntaan ja vapaa-aikaan.

Image

Jorma Tupamäki Oy

Keuruulainen Jorma Tupamäki Oy tarjoaa ammattitaitoiset polttoainekuljetukset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!