KESKIMAAN ALUEKIEKKO TYTÖT & NAISET

KESKIMAAN ALUEEN MAKSUTTOMAT JÄÄTAPAHTUMAT

Kirjoittanut Mari Parkkali

KESKIMAAN ALUEKIEKKO TYTÖT & NAISET

Olemme luoneet nimenhuuto.com sivustolle yhteisen tapahtumakalenterimahdollisuuden, mihin voimme lisätä kaikki mahdolliset tapahtumat alueellamme aina GHD:sta lähtien. Sivustolta on helppo kootusti katsoa esim. viikoittain tai kuukausittain mitä tapahtumia on tarjolla missäkin (ja ilmoittautua helposti mukaan yksinkertaisesti IN nappia painamalla). Sivusto ja app on ilmainen, joten mukaan pääsyn vaiva on pelkkä linkistä painaminen, nimen ja sähköpostin kirjoittaminen ja ilmoittautuminen.

Linkki Keskimaan Aluekiekko Naiset tapahtumiin löytyy alta:

https://keskimaanaluekiekkonaiset.nimenhuuto.com/public_join

Linkkiä saa siis jakaa niin pelaajille, valmentajille kuin seuratoimijoillekin.

 

KESKIMAAN ALUEEN MAKSUTTOMAT JÄÄTAPAHTUMAT (liitelehtinen sivun alaosassa)

Alustavasti on sovittuna maksuttomat kehonkyky- ja jääharjoitustapahtumat joka kuun (ensimmäinen) maanantai Kuortaneen urheiluopistolla (Syys-, loka-, marras-, joulu-, helmi- ja maaliskuu). Tarkoituksena on tarjota kysynnästä ja mielenkiinnosta riippuen oma tapahtumansa sekä Naiset & U18 + U16 (07-09 syntyneet) + aina U10-U13 ikäluokkaan asti.

Ensimmäinen starttitapahtuma on maanantaina 5.9 klo 18 (löytyy nimenhuudosta), jonne toivomme saapuvaksi kaikki halukkaat 09 syntyneet ja vanhemmat pelaajat.

Kaikki tapahtumat ovat siis saman illan aikana samassa paikassa, joten yhteisöllisyys ja yksi iso kiekkoperhe saadaan koolle mukavissa merkeissä.

Lisäksi toivomme myös valmentajien mukana oloa, koska tarkoitus on antaa lisää eväitä myös valmennuksen tietopankkiin, joka ei ainakaan henkilökohtaisella kokemuksella voi koskaan olla liian täynnä. Valmentajat saavat osallistua halutessaan niin jää- kuin kehonkykyharjoituksiin, niiden ohjauksiin, tai seurata näitä tapahtumia sivusta. Tämä mahdollistaa myös kuulumisien vaihdon ja yhteistyöpalaverien järjestämisen kerran kuukaudessa.

Mikä itselle parhaalta vaihtoehdolta tuntuu.

 

YLÄKOULULEIRIT KUORTANE

Liitteenä (Liite sivun alaosassa) Kuortaneen opiston yläkoululeirin infosivu. Leirille pääsee kaikki halukkaat 07-09 syntyneet tytöt osallistumalla, joten erillisisä kutsuja ei tarvitse odotella. Vain ilmoittaa itsensä leirille alla olevasta linkistä ja olet mukana huipputoiminnassamme.

https://www.kuortane.com/haku-ylakouluun-jaakiekko.html

 

Lisätietoa:

Mari Saarinen
040 5665165
mari@sportmomentum.fi

 

Julkaistu kategoriassa Leijonat – Finhockey – Keskimaa