KeuPa HT:n POPPI-luistelukoulu alkaa 13. syyskuuta.

POPPI-luistelukoulu on tarkoitettu tytöille ja pojille iästä riippumatta. Luistelukoulu tarjoaa kerran viikossa pääsyn jäälle luistelemaan, leikkimään ja oppimaan uusia asioita jäällä.

POPPI-luistelukoulussa harjoittelemme perusasioita, kuten turvallista kaatumista ja terän käyttöä, harjoitusten ja leikkien kautta. Luistelukoululaisena pääset suorittamaan Suomen Taitoluisteluliiton hauskoja Luistelukoulupassi suorituksia. Ohjaajasi kertoo sinulle, mitä tasoa suoritat. Tason läpäistyäsi saat todistukseksi Tähtidiplomin ja merkinnän Luistelukoulupassiin.

KeuPa HT:n POPPI-luistelukoulussa ohjaajana toimii Heidi Kauppila.
– Lasten ja nuorten kanssa työskentely on minulle sydämen asia. Kuuntelen ja kannustan, jotta jokainen lapsi pystyy kehittymään omaa tahtia. Jäällä kaikki alkaa turvallisuuden tunteesta, autan ja tuen luistelijoita oppimaan luottamaan jäähän sekä itseensä, kertoo ohjaaja Heidi Kauppila.

KeuPa HT:n POPPI-luistelukoulun syyskausi alkaa maanantaina 13. syyskuuta klo 17:15 Keuruun jäähallissa, jossa jäätä on tarjolla läpi kauden, talvesta riippumatta.

Varusteiksi luistelukoululaiselle riittävät luistimet, kypärä ja toppavaatteet

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
Puheenjohtaja Heidi Kauppila p. 045 126 6169 & keupaht.taitoluistelijat@gmail.com

www.keupa.fi
instagram: keupahockeyteam & keupahttaitoluistelijat
facebook: keupahockeyteam & keupahttaitoluistelijat

POP Pankki Keuruun Osuuspankki on tukemassa luistelukoulu toimintaa.