Kulunut kausi on ollut poikkeuksellinen ja ikimuistoinen, mutta samalla myös onnistunut – Katso palkitut kaudesta 2020-2021 uutisen lopusta!

Yleensä seuran luistelijat, pelaajat, toimihenkilöt ja vanhemmat kokoontuvat kuulemaan miten kausi on sujunut sekä muistamiset jaetaan onnistujille sekä uurastajille. Haluamme tänäkin vuonna toimia vastuullisesti ja olemme päättäneet, ettei yhteistä kauden päätöstilaisuutta järjestetä. Haluamme silti jakaa tunnustusta heille jotka sen on ansainnut kaudesta 2020-2021.

Seuran toiminnanjohtaja Ismo Rukkila muistelee mennyttä kautta seuraavasti.
-Mennyt kausi oli erilainen mutta silti varsin onnistunut. Vaikka pelejä/tapahtumia jouduttiin perumaan/siirtämään runsaasti, niin iloinen meno jäällä on säilynyt. Olemme silti päässeet harjoittelemaan turvallisesti läpi kauden jäähallilla. Tästä on kiittäminen seuran vastuullisia joukkueita.

-Jääkiekkoilijat eivät päässeet joulutauon jälkeen pelaamaan juuri ollenkaan virallisia sarjapelejä. Tämä onkin laittanut joukkueen toimihenkilöt kovaan paikkaan. Erilaisia motivointikeinoja on täytynyt keksiä pelaajille että jaksavat käydä treenaamassa viikosta toiseen. Taitoluistelijoiden näytökset ja kilpailut jouduttiin perumaan pian kauden aloituksen jälkeen. Tämän jälkeen virtuaalikilpailut löysivät kartalle ja seuran luistelijat pääsivät kilpailemaan turvallisesti ja esittämään omia taitoja kilpailunmerkeissä.

Taitoluistelijoiden joukkueenjohtaja Heidi Kauppila kertoo lyhyesti menneestä kaudesta.
-Kaudella osallistuttiin kaksiin normaaleihin kilpailuihin (Savonlinna ja Keuruu) ja 4 virtuaalikilpailuihin (Jkl, Keuruu, Joensuu, Mikkeli). Samalla saimme 5 uutta kilpailijaa omista luistelijoista. Valmentajat tekivät suuren työn kuvatessaan kaikki suositukset virtuaalikilpailuissa ja välittäen ne eteenpäin. Keuruun Virtuaalikilpailuiden järjestämisestä kiitos kuuluu Hannu Ylitalolle.

-Valmentajien suhteen olemme olleet onnekkaassa asemassa. Tämä on näkynyt myös menestyksessä kilpailuiden suhteen. Keuruulainen päävalmentaja Riikka Tullila ja tällä kaudella mukaan saatu Warttu Riihimäki ovat saaneet paljon kiitosta ja mahtavaa palautetta.

Taitoluistelijoiden päävalmentaja Riikka Tullila jakaa kehuja.
Meri Mäkeläinen on ahkera harjoittelija, joka ei pelkää kokeilla uusia juttuja jäällä. Hän on taitava esiintyjä ja osaa tulkita esiintyessään musiikkia. Meri onnistuu kisoissa paineen alla. Kirsikkana kakun päälle Meri sai ensi kautta varten elementtitestit suoritettua, jotta voi nousta seuraavalle sarjatasolle.

Kiitos menneestä kaudesta pelaajat/luistelijat, toimihenkilöt, vanhemmat, yhteistyökumppanit sekä kannattajat. Ilman teitä seura ei pärjäisi – KIITOS!

Palkitut kaudella 2020-2021

Taitoluistelu
Kilpa: Emma Mäkelä (Kauden kehittyjä) & Anna Kovanen (Kauden tsemppari)
Ritti: Vilja Pelkonen (Kauden kehittyjä) & Reija Majamäki (Kauden tsemppari)
Tulppi: Minea Kaukonen (Kauden kehittyjä) & Sofie Kauppila (Kauden tsemppari)
Harraste: Sini Kinnunen (Kauden kehittyjä) & Minttu Syrjä (Kauden tsemppari)

Erityismaininta: Essi Kujala ja Elli Koto (Aktiivisesti mukana talkoissa ja varainhankinnassa) & Janina Holopainen (Aktiivisesti mukana seuran toiminnassa)

Jääkiekko
KeuPa HT II: Dani Sinitsyn (Pistepörssin voittaja), Kevin Jarygin (Tehopelaaja) & Jaakko Kytölä (Työmyyrä)
U14: Niclas Jantunen (Kauden tasonnostaja), Konsta Peltola (Kauden suunnannäyttäjä) & Aleksi Manni (Kauden peluriluonne)
U12: Joona Koivisto (Luottovahti), Eemil Siemssen (Kehittynein puolustaja) & Onni Olkkola (Joka paikan pelaaja)
U11: Niilo Heikkilä (Kauden ahertaja), Lauri Laakso (Kehittynein pelaaja) & Sebastian Roth (Luottopelaaja)

Kiertopalkinnot 2020-2021
Kauden Uurastaja (Lahjoittanut Keurus Foto): Riikka Tullila
Kauden valmentaja: Juho Heikkilä
Vuoden taustahenkilö: Eira Riihimäki
Vuoden Aila (Fairplay henkilö): Heidi Kauppila
Kauden huoltaja: Jarmo Takanen
Kauden Menestyjä: Meri Mäkeläinen
Vuoden juniori: Konsta Peltola