Onko kaikki harrastajat rekisteröity?

Seuran, liiton ja jääkiekon/taitoluistelun etu on, että kaikki harrastajat näkyvät virallisissa tilastoissa. Esim. luistelu- ja kiekkokoululaiset, matalan kynnyksen tai aikuisharrastajat – ne, jotka eivät tarvitse pelipassia/luistelupassia sarjatoimintaan/kilpailuihin.

Pelipassin ostoon pääset https://info.suomisport.fi/ (seuran nimi Keupa Hockey Team)

Luistelupassin (taitoluistelijat) ostoon pääset https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/ (seuran nimi Keupa Hockey Team)

  1. Seuran luistelu- ja kiekkokoululaisilla on Seurapassi 1 (3€, sisältää vakuutuksen, 1.1.2009 myöh. synt., ei voimassa sarjatoiminnassa)
  2. Seuran matalan kynnyksen harrastajilla on Seurapassi 2 esim. Easy Hockey-, Special Hockey- ja Pipolätkäryhmille (1.1.2004-31.12.2011. synt., ei voimassa sarjatoiminnassa)
  3. Seuran aikuisilla harrastajilla on voimassa harrasterekisteröinti 2 € (syntynyt ennen 1.1.2006., ei voimassa sarjatoiminnassa) TAI Harraste-/Tuomaripelipassi 44 € (syntynyt ennen 1.1.2006, voimassa sarjatoiminnassa ja turnauksissa). Harrasterekisteröinnin ja harraste/tuomaripelipassin yhteyteen on mahdollista hankkia koko kauden sporttiturvavakuutus, hintaan 140 € (voimassa 30.4.2022 saakka).