Palkitut kaudella 2023-2024

Taitoluistelijat:


Hertta Tuomisto. Kauden tsemppari. Aina hymyssä suin niin jäällä, oheisissa kuin myös kopissakin. Näyttää tsemppihengellään mallia muille ja yrittää aina harjoituksissa parhaansa. Omalla iloisuudellaan ja positiivisuudellaan tsemppaa muita harjoituksissa sekä kisoissa.
Reija Majamäki. Ahkera harjoittelija. Saapuu harjoituksiin aina kun mahdollista. Jos ei jäälle ehdi, niin yleensä saapuu silti oheisiin paikalle. Hienoa ahkerointia kauden ajan harjoituksissa ja tämä myös näkynyt luistelijan kehittymisessä kauden aikana.
Ilona Teiskonen. Kauden kehittyjä. Kehittynyt läpi kauden tasaiseen tahtiin. Keskittynyt harjoituksissa tekemiseensä ja ottanut isoja harppauksia oppimisessaan. Aloittanut kauden aikana kilpailemisen ja sielläkin kehitys ollut nähtävissä kauden aikana.

U11/10:
Kauden kehittyjä: Oliver Kivelä.
Kauden ahkerin osallistuja: Mikki Mäkelä.
Joukkueen kannattelija: Eemil Lystilä.

U12:
Puolustuksen kulmakivi, heittäytyy ja laittaa itsensä likoon monissa tilanteissa joukkueen puolesta: Jussi Järvinen.
Saa omalla esimerkillään toisistakin enemmän irti. Kannustaa, tsemppaa ja opastaa niin jäällä kuin jään ulkopuolella: Oskari Piispanen.
Hyökkäyksen puurtaja, jolta onnistuu myös maalinteko: Onni Tikkala.

U14:
Kauden tehopelaaja. Kehittyi kauden aikana kovaksi ratkaisijaksi, jolta myös syöttö irtoaa lavasta tarvittaessa: Teemu Takanen.
Puolustuksen lukko. Useasti tiukassa paikassa kannatteli joukkuetta torjunnoillaan ja piti pelissä mukana: Niilo Heikkilä.
Kauden taistelija. Kapteenina hoiti esimerkillisesti sekä hyökkääjän että puolustajan tehtävät, eikä luovuttanut koskaan: Valtteri Vilokki.

U18:
Antoi torjunnoillaan joukkueelle mahdollisuuden voittaa lähes aina kun maalinsuulla aloitti. Kylmähermoinen maalivahti, joka joskus unohteli tavaroitaan mihin sattuu: Eeli Tiusanen.
Piste-/Tehopörssin voittaja. Joukkueen pelillinen liideri, jonka suoritustaso pysyi tasaisena läpi koko kauden: Rami Kuusikko.
Joukkueen ilopilleri. Pikakiituri, joka aiheutti harmaita hiuksia vastustajan puolustukselle. Sitoutunut joukkuepeluri: Julius Ulander.

Kiertopalkinnot:


Vuoden taustahenkilö: Heini Tuomisto. Suuri apu Taito-ryhmän organisoinnissa, ahkeroinut valtavan määrän talkootunteja.
Vuoden Aila: Heini Kaukonen. Ahkera ja säntillinen rahastonhoitaja. Innokas talkoolainen.
Kauden uurastaja: Heidi Kauppila. Iso apu niin jäällä kuin jään ulkopuolellakin. Tehnyt valtavasti talkootyötä ja hoitanut seuran asioita suurella seurasydämellä.
Kauden huoltaja: Petri Papinaho. Joka paikan höylä, apuvalmentajan hommien lisäksi hoiti myös huoltajan tehtäviä. Pelaajien tuki ja turva.
Kauden valmentaja: Riikka Tullila. Iloinen, ahkera ja positiivinen. Esimerkillinen valmentaja taitoluistelijoille ja suuri apu myös luisteluvalmennuksessa jääkiekkopuolella.
Kauden menestyjä: Lumi Ylitalo.
Vuoden juniori: Valtteri Vilokki. Esimerkillinen joukkueen kapteeni. Antaa kaikkensa sekä peleissä että harjoituksissa eikä luovuta koskaan. Kaikkien kaveri, taisteluilmeen näyttäjä.