Tue toimintaa näin helposti!

KeuPa HT kutsuu kaikki 15-vuotiaat ja siitä vanhemmat talkoisiin jotka järjestetään 7.-9.6.2022 Keuruun jäähallissa. Talkoisiin voi osallistua kuka tahansa ikänsä puolesta sopiva joka haluaa tukea liikunnan riemua Keuruulla! Mikä parasta, niin voit kohdentaa talkoorahan valitulle joukkueelle esim. jääkiekko, taitoluistelu tai jalkapallo joukkueelle. Tämä on siitä helppo talkoo koska aikaa tähän menee max. 15min/henkilö ja voit itse etsiä sopivan ajan.

Talkoosta maksetaan 15€/henkilö korvausta. Talkookorvaus ohjataan haluamallesi joukkueelle/seuralle.

Mistä kyse?
Mikrosoft kehittelee Windows Hello -kirjautumistekniikkaa ja tähän tarvitaan henkilöistä kasvokuvia. Kuvia ei missään tapauksessa julkaista mihinkään!!
Lisätietoja täältä: https://www.dell.com/support/kbdoc/fi-fi/000148929/what-is-windows-hello

Kuvaajat tulostavat kaavakkeet, mutta jos alaikäinen (15-17v.) tulee yksin, niin vanhemmat täyttää kaavakkeen etukäteen. Kaavakkeessa kerrotaan ettei kuvat mene julkiseen käyttöön eli sopii erittäin hyvin kaikille.

Talkoolista:
Merkitse talkoolistaan oma nimesti sekä joukkueesi haluamallesi ajankohdalle. Voit myös käydä kuvaamassa itsesi muilta nimettömästi merkkaamalla ajankohdalle ”Varattu”. Jos et pysty kirjoittamaan listaan, niin laita viestillä Ismolle tiedot (040 158 9882).

Mikrosoft talkoot 7.-9.6.2022 – Google Sheets

Ohjeistus kuvauksiin:
1. Ihonvärin mittaus
2. Pyörähdykset 1 metri, 2 metriä ja 4 metriä, jokaisessa kolme kertaa (pää normaalisti, katse ylös ja katse alas)
3. Sitten kuva suoraan kameraan kolme kertaa (valoitus hämärä, normaali ja kirkas), ne joilla on lasit tehdään laseilla ja ilman
4. Tuolilla kuvaus neljässä eri asennossa kuvat ja sen jälkeen tuijotus kameraan n. 10 sekunttia.
5. Tuolilla istuen tuijotus kameraan n. 5 sekunttia ja sen jälkeen pään pyöritys 5 sekunttia. Sen jälkeen katse kameraan ja laskeminen 1-10 numerot. Heijausliike kohti kameraa ja pois kaksi kertaa suuntaansa.

Aikaa menee maksimissaan 15 minuuttia ja video kuvauksista löydät täältä: https://youtu.be/I8LuX2oAP2U